mandag 13. juni 2016

Godt med litt inspirasjon tross smerter.

Kjære leser!

Jeg har fremdeles vondt i ryggen, men er nok noen små hakk bedre enn lørdag da jeg hadde vært ute. Jeg har lyst til å gjøre veldig mye, men når formen er litt hanglete, så begrenser det seg. I dag for eksempel, var jeg glad jeg slapp å gå i butikken, det holdt lenge med postkassa.

Men jeg hadde i alle fall hjemmehjelpen på besøk i dag da, og det hjalp mye det, så ble det rent i leiligheten. Spesielt de gangene hvor jeg sliter litt ekstra med helsa er det godt med den hjelpen innimellom.


Jeg tror nok det er en liten blødning som sitter i ryggen. Det kjentes sånn ut, spesielt etter at jeg tok blødermedisin i formiddag. Det kjentes ut som om noe løsnet litt inni der, får se det litt an.

Ellers så har jeg nå slått sammen de to blogginnleggene om den gamle skrivemaskinen min som jeg fortalte om, og laget en liten nostalgisk artikkel eller kanskje mer et slags essay om det. På bloggen blir det liggende som før altså, det var bare litt artig å gjøre litt mer ut av det. Nesten som en liten skriveøvelse; Minne om min første skrivemaskin.


Selv om jeg er dårlig, eller kanskje spesielt da, er det godt å kjenne litt på at man likevel er inspirert og orker å arbeide litt med tekst likevel. Det behøver ikke være så lenge av gangen, jeg går gjerne litt til og fra jeg, og skriver når jeg orker.



Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen



--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Håper det går mye bedre med ryggen? Største utfordring bortsett fra smerter, er vel at skriving innebærer mye stillesitting? Jeg tenker ofte at jeg burde bytte ut stolen min, og da kan jeg tenke meg at med ryggsmerter må det jo bli en mye større utfordring. Vet du sitter ved ulike bord og jobber, men går det greit? Kanskje du kan begynne med diktafon og snakke inn ideer og tekstfraser etc, helt til naboen banker i veggen og tror det har klikket for deg, hehe. God helg!

    SvarSlett
  2. Hei! Ja jeg er bedre, og det er helt riktig at det blir en del stillesitting. Men det vil det uansett bli, i og med at jeg ofte er dårlig til beins. Og ja, jeg sitter en del ved kjøkkenbordet også, så går litt frem og tilbake, men blir jo ikke så mye trim av det :-)Har gode stoler og bord i alle fall, det blir prioritert høyt. Diktafon ja, hehe. Tanken har slått meg, men tror det fungerer best med notatbok ved siden av PC for meg. Jeg har ikke blogget på noen dager nå, men det kommer snart nye blogginnlegg fra meg. God helg tilbake!

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)