fredag 2. september 2016

Utvikling i kommende planer.

Kjære leser!

Som fortalt har det vært mange ting å vente på og se frem til, men det var også mye som jeg visste litt om, men ikke tilstrekkelig til å fortelle noe særlig om det. I dag har jeg fått vite bittelitt mer om noen av disse tingene. Ikke akkurat nok til å legge ut i det vide og det brede på bloggen ennå føler jeg, men noen små smakebiter kan du vel få.


Et forfattertreff i forbindelse med boken Turen jeg aldri glemmer som jeg var medforfatter i, ble bekreftet litt nærmere i dag, flott med mer informasjon om dette! Jeg gleder meg, da det er av et litt annerledes og sikkert et litt mer oversiktlig format enn den digre høstfesten jeg var på hos forlaget Cappelen Damm for litt siden.

Et annet tidligere omtalt prosjekt jeg er med i for tiden har gitt tilbakemelding på noen av mine utspill, og det er også veldig bra. Imidlertid vet jeg ikke hvor mye som kommer med fra meg, og i hvilken form. Litt spent på dette må jeg innrømme, men håper og tror at det blir bra! Jeg vet litt mer om hva de er ute etter enn før, og hva som ikke kan brukes. Det hjelper, det også. Godt å vite litt om hva man har å forholde seg til når det gjelder prosjektjobbing, der man samarbeider med andre. Som sagt er det andre som sitter i redaktørstolen, jeg er bare en bit i puslespillet og har sendt inn noen bidrag. Vet at det prosjektet er i innspurten, men at det nok enda tar litt tid før det er ferdig. Tror ikke jeg skal si veldig mye mer om dette akkurat nå.

Jeg har sikkert nevnt det før og gjør det gjerne igjen; Det er SÅ deilig å kunne legge planer igjen, uten å hele tiden ta hensyn til den ryggblødningen jeg hadde i både vår og sommer. Slike helsemessige utfordringer tar tid, og da blir jeg ekstra glad når det går over! Nå ser jeg frem til flere ting jeg skal fremover, og til å se utviklingen av enkelte prosjekter!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Det er spennende med planer og blir gøy når du kan dele konkret. Lykke til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Susanne! Ja, det er spennende å være i en sånn prosess, det som er litt slitsomt er og hele tiden vurdere frem og tilbake hvor mye en kan fortelle videre, og når. Men når en er i en prosess på den måten er det litt vanskelig å la være å si noe som helst, da det blir litt for fristende, og bloggen handler jo mye om selve skriveprosessen.

   Slett
 2. Hei! Nå har jeg visst vært litt slapp med å kommentere, har problemer med data og når jegv endelig får til en skriveøkt glemmer jeg helt å surfe omkring. Fint at du letter litt på sløret :) Det høres spennende ut å være i sånne prosjekter, særlig når det nærmer seg innspurt. Hører mer om det etter hvert! God uke!

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for kommentar! Ja, jeg så du nevnte noe om PC-problemer, ikke noe gøy det der. Helt enig i at du må prioritere skriving fremfor surfing da! Å være i konkrete prosjekter er spennende, helt klart. Fint at noen andre bestemmer egentlig, så har jeg ikke mulighet til å utsette. Jobber nok best under klare frister, kanskje.

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)