søndag 2. oktober 2016

Hva skriver du nå?

Kjære leser!

Det er nesten rart at begge forlagsfestene er overstått, både den store høstfesten og boklanseringsfesten. Det har som sagt vært utrolig spennende og artig å få være med på denne reisen! Og jeg må jo si at etter at vi som er forfattere i boken Turen jeg aldri glemmer ble ropt frem til scenen av Aleksander Gamme, fikk bokgave og skryt, ble bedt om å signere bøker for folk vi ikke kjente og så videre, så har jeg nok tenkt at jeg etterpå har følt det hele som mer virkelig, følt meg litt mer som forfatter "på ordentlig".

Sånt skal man kanskje ikke si, jeg får vel nøye meg med å tenke det, da. Men det var jo en omfattende bok, og jeg synes vi alle sammen som er forfattere i den fortjente litt skryt, jeg!

Jeg fikk faktisk også høre at kapittelet mitt "Utfordrende ferie på hesteryggen." kunne være viktig dokumentasjon i forhold til kronisk sykdom når det gjelder pågangsmot. Sånt er veldig hyggelig å høre. Når man sliter med smerter er det jo flott at det kan komme noe positivt ut av skrivingen, tross alt. Og som du sikkert vet alt om fra før; Det er mye medisin i det å ha en hobby eller noe man virkelig brenner for. Det kan, om ikke alltid men ofte, forsøksvis avlede smertene litt og få oss til å tenke på andre ting.

Jeg har også fått noen spørsmål om hva jeg skriver på nå. Helt ærlig har det vært så mye styr rundt akkurat denne utgivelsen og ting å være med på, ta stilling til og så videre, at jeg har ikke funnet den helt store roen til å skrive så mye i det siste. Som tidligere fortalt har jeg jo vært en del dårlig også. Litt skriving har det blitt, men det har aller mest blitt blogging og finpussing på eldre tekster.


For all del, å arbeide med bloggen er også skriving! Jeg har ikke skrivesperre, mer et slags vakuum, behov for å fullføre et prosjekt og trekke pusten dypt før jeg tar virkelig fatt på noe annet. Jeg har forresten et par praktiske ting til i forhold til forfatterrollen som jeg må se å få ordnet snart, som det kunne være greit å få unna.

Men jo da, for å komme tilbake til spørsmålet; Jeg har flere ting jeg arbeider med, noen av dem har jeg fortalt om her tidligere. Og akkurat nå i det siste har det vært viktig for meg å
ta opp igjen noe av det arbeidet med skribentforeningen ULFF som har ligget litt på "vent" også. I tillegg til at jeg leker litt med en ide' om et eldre skriveprosjekt, som jeg trodde jeg hadde lagt på hyllen...


Hvis du skriver, hva skriver du på for tiden?Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Jeg har selv veldig lite overskudd til annet enn akademisk skriving om dagen og jobb. Så kreativt blir det ingenting av. Interessant å høre hvor du ligger etter å ha fullført. :)

    SvarSlett
  2. Hei, og tusen takk for din kommentar :-) Godt å høre at jeg ikke er den eneste som har en aldri så liten skrivepause, men vi kommer sikkert snart sterkere tilbake :-)

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)