torsdag 27. oktober 2016

Sliter litt med en indre blødning igjen.

Kjære leser!


Ja, jeg vet. De to siste blogginnleggene var mer konkrete rent skribentmessig enn det jeg pleier å legge ut om pågående skriveprosjekter på bloggen min. Men forandring fryder, gjør det ikke det da?


Jeg har hatt litt problemer med helsen igjen de siste dagene, tydeligvis en blødning. Ikke i korsrykken denne gangen, men i siden på en måte, i allefall nedenfor skulderbladet et sted. Tror liksom jeg skal greie å knekke den, men så dukker den opp igjen. Vanskelig å bøye seg og leve som normalt innimellom når det er på det verste. Ikke veldig morsomt, nei. Var ute med hc-bilen og handlet i går, men da jeg var nesten hjemme kjente jeg det godt og var glad jeg kunne parkere bilen for dagen. Men jeg fikk i alle fall gjort det jeg skulle.

I går kveld ble det litt bedre etter transfusjon, og i dag er smertene omtrent borte. De kommer vel innom en tur igjen i morgen, da... Det pleier ofte å være litt sånn annenhver dag-opplegg når det er på den måten. Litt sånn berg-og dalbane, hvis du skjønner.


Har i alle fall fått medisinlevering fra sykehusapoteket i dag, og det er jo bra. Veldig glad for at de leveres med budbil på døren, det er helt alfa og omega og betyr veldig mye for meg. Det vil jeg gjerne at apoteket og de som steller med dette skal vite. Og det var ikke verre i dag enn at jeg har vært i butikken. Så jaja, vi får se.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!



--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)