lørdag 4. februar 2017

Tilbakemelding; Kjekt å få et innblikk i hvordan du har hatt det.

Tilbakemelding på historien
min i boken!
Kjære leser!

I går fikk jeg tilsendt en spennende mail med tilbakemelding fra en som har lest historien jeg fikk utgitt i boken Turen jeg aldri glemmer på Cappelen Damm. Nå er dette fra folk som kjenner meg, så litt internt er det jo, men en tilbakemelding er det like fullt. Dette var en stor overraskelse!


Jeg tenker at tilbakemeldingen skal få stå alene og tale for seg selv uten at jeg skal ødelegge ved å kommentere den ytterligere. Jeg nøyer meg med å takke hjerteligst for tilbakemeldingen, jeg ble glad for den!


Jeg håper på tillatelse eller tilgivelse fra avsenderen for at jeg siterer litt fra denne inspirerende mailen. Den var så hyggelig at jeg ser meg nødt til å sladre litt på bloggen! Jeg har imidlertid anonymisert avsender og andre omtalte i teksten, for sikkerhets skyld;


Vi fikk boka du var bidragsyter i til jul. Nå holder jeg på å lese den. Leste selvsagt din artikkel først. X leste den også. Vi synes den var bra. Men det er mange kjekke artikler i boka så her er mye å kose seg med. Din artikkel var selvsagt ekstra spennende siden vi jo kjenner hverandre. Kjekt å få et innblikk i hvordan du har hatt det og hvordan du har strevd med dine ting, Og så var det jo spennende å se hvordan dette med riding gav mestringsfølelse. Visste jammen ikke at du hadde ramla av hesten i full galopp! () Artikkelen var bra den, fikk et godt innblikk i sider ved ditt liv, - tror jeg. Veldig bra det der med skriving, det klarner tanken, krever presisjon og tar vekk svada.”
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Ja, skjønner godt at det er hyggelig med direkte tilbakemeldinger! Jeg lurer på en sak, får du også noen form for tilbakemelding fra forlag/redaktør? Eller er det samarbeidet avsluttet?

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for svar, og beklager at jeg er litt sen med å svare. Jeg fikk mye tilbakemelding fra redaktøren da jeg hadde sendt inn manus og boken skulle lages, jeg var ofte i dialog med henne, og det var veldig spennende og lærerikt å diskutere tekst med henne! Og jeg har hørt både henne og A. Gamme si at de syntes historien ble veldig bra :-)

    Hva som skjer når jeg sender inn en ny tekst vet jeg ikke, om jeg da kan kontakte den samme redaktøren eller ikke, men det vil jeg naturlig nok komme til å gjøre i første omgang, så får vi se, om jeg da blir sendt videre eller ikke. Det kommer nok litt an på hva jeg sender inn også, hvilken redaksjon det tilhører osv.

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)