fredag 24. mars 2017

Noen vanlige uhell har også jeg hatt :-)

Kjære leser!

Som jeg har fortalt tidligere på bloggen, oppstår de fleste indre og ytre blødningene i forbindelse med min blødersykdom uten at jeg skader meg. Men noen såkalt vanlige uhell har jo jeg også hatt, som de fleste andre. I virkelighetshistorien min som ble utgitt i boken Turen jeg aldri glemmer fortalte jeg at jeg falt av hesten. Akkurat det er ingen spøk med min sykdom, og slett ikke på hesteferie i fjellet, langt fra Rikshospitalet og ekstra lager med intravenøse medisiner.


Men det fins andre hendelser også, slik som denne du ser under her, som er sakset fra min profil på Facebook. Utrolig at det er hele seks år siden, et par år før jeg startet min personlige blogg;


Når jeg tenker tilbake kan jeg godt forstå at jeg var engstelig, ettersom det bare var to år siden den siste operasjonen, og ikke alle operasjoner gikk like bra, som tidligere fortalt på bloggen. Men tanken bak akkurat dette blogginnlegget, var mest å vise deg som leser at jeg innimellom har mer vanlige og gjenkjennelige uhell, jeg også :-)

Men nå i skrivende stund er det snøfritt ute, og jeg har ikke falt på isen i vinter. Har du?
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei på en lørdag! Ja, de fleste får vel med seg noen knall og fall opp gjennom. Jeg har vært heldig og aldri skadet meg. Er ekstra observant etter nyttår hvis det er kommet nysnø som dekker plastemballasje etter raketter etc. Typisk 1. nyttårsdag. Tråkket på et sånn nedsnødd plastflak for noen år siden og mistet naturlig nok all kontroll. Ellers har jeg nok hatt flere skli-nestenfall på vått høstløv enn på glatt vinterføre. God helg!

    SvarSlett
  2. Hei, så heldig du er som har greid å styre unna skadene. Ved nærmere ettertanke kan det vel hende jeg har nevnt glatta etc. i et tidligere innlegg i forbifarten, kom jeg plutselig på. Jaja, godt det blir vår nå! Fortsatt fin helg til deg også!

    SvarSlett