lørdag 3. juni 2017

Litt uvant at naboen har flyttet.

Kjære leser!

Plutselig gikk det nesten en uke, og i mellomtiden har det rukket å bli juni! Pinsehelgen er et faktum.

Kunstnernaboen min på 80 år, som jeg har nevnt noen ganger tidligere på bloggen, flyttet denne uken. Hun bor nå i en annen by. Jeg tenker at det blir sikkert bra for henne, ettersom hun nå bor nærmere familien sin. Jeg hørte en annen nabo si at hun hadde observert en diger flyttebil.

Naboen som flyttet, reiste vanligvis på sommerferie ellers også altså, så den delen er jo ganske vanlig. Men vi andre kommer helt sikkert til å merke at hun har flyttet, jeg synes nesten det kjennes litt uvant allerede. Men det er spennende når det skjer litt nytt, og å se hvem som flytter inn etter hvert.


Ellers så hadde jeg besøk av moren min her om dagen, og jeg skal på et annet familiebesøk senere i pinsen. Men i dag har det vært stille og rolig her.

Tusen takk til deg som leser og følger bloggen min :-)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg har vel ikke så mye å kommentere her, men da jeg så overskriften tenkte jeg at nå blir det endelig fred og ro igjen i borettslaget ditt. Men det var vel kanskje ikke hun på 80 som det ble klaget på i vinter, da, hehe :)

    SvarSlett
  2. He he, jeg må si du husker godt og legger to og to sammen her. Imidlertid synes jeg ikke at jeg kan gå veldig mye mer inn i dette med nærmere beskrivelser, så jeg ikke utleverer noen enda mer konkret. Men at det bor flere eldre damer i denne blokken på rundt 80 år kan jeg bekrefte :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)