tirsdag 21. august 2018

Sliter litt med helsen for tiden.

Det har vel ikke kommet så godt frem på bloggen, men helsen min har ikke vært helt på min side den siste tiden, så det har i grunnen vært greit å ta det litt rolig, se litt på TV som jeg fortalte om sist, og ta ting litt i mitt eget tempo. Problemet har delvis relevans til blødersykdommen min, og delvis ikke. Jeg tror jernnivået mitt er litt lavt også.Tok blant annet ekstra blødermedisin en dag, men måtte likevel ta igjen dagen etter. 

Jeg hangler litt, men sånn er det bare. Har heldigvis fått meg en time hos fastlegen litt senere i uken, så får vi se. Jeg har altså ikke verken influensa eller vondt i halsen. Men jeg skal ikke klage, jeg vet om andre personer som også er syke for tiden, som blant annet  har avlyst stor fest på grunn av sykdom.

Håper at jeg blir litt bedre igjen snart, så jeg orker å ta litt mer ordentlig tak i skrivingen igjen, som jeg hadde tenkt. Jeg savner litt mer ordentlig skriving nå. Det siste skrivearbeidet jeg arbeidet med, var diktet jeg lagde til den store festen jeg var på i sommer. Jeg hadde håpet å komme meg litt videre nå. Det er litt kjedelig å ikke orke det man så gjerne vil.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Stort ønske om god bedring! Klart det er kjekkere å være i skrivemodus, og dit kommer du vel snart igjen :)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for kommentar og oppmuntring! Ja, jeg kommer nok straks tilbake til skrivingen igjen, trengte vel bare en pause når hverdagen virket litt frynsete, kanskje:-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)