torsdag 13. desember 2018

Førjulstid, julehilsener og litt tilbakeblikk.

Jeg var som antydet i bursdagsselskap i nærmeste familie på tirsdagen. Opprinnelig skulle det jo kollidere med julebordet for styret i borettslaget som jeg også skulle vært på, men i dag fikk jeg høre at det julebordet ble ikke noe av, i allefall ikke da. 


Om julebordet tas opp igjen vites ikke, det er vel flere som er litt travle for tiden :-) Sånn sett var jeg jo litt heldig da, for jeg syntes jo det var veldig kjedelig at bursdagen og julebordet kolliderte. Men det er selvsagt litt dumt for de som hadde tenkt seg dit, at det ikke ble noe av. Men det var veldig koselig i bursdag!

I dag har hjemmehjelpen vært her, det er alltid hyggelig. Jeg sendte med henne julegave og julekort da hun dro. Og jeg kan forsikre at det er kun min faste hjemmehjelp som får det, ikke vikarene. Nå som hun kommer fast til meg igjen er det som sagt aldri noe kluss. Jeg må jo si at første halvdel av dette året bar veldig preg av at jeg aldri visste hvilken hjemmehjelp som kom, og at det ikke var noen fast system på dette. Jeg tror det at jeg fikk tilbake min faste hjemmehjelp er noe av det jeg vil huske fra dette året, faktisk, i hvertfall innenfor helsetemaet. Jeg vil at hun skal vite at jeg setter pris på henne.

Siden jeg likevel skulle være hjemme i dag, planla jeg andre ting samtidig med hjemmehjelpavtalen; Jeg bestilte blant annet medisinlevering fra sykehusapotekene, så jeg fikk den levert på døra da hjemmehjelpen var her. Greit å være litt effektiv innimellom :-)

Og nei, jeg er absolutt ikke ferdig med julehandelen, jeg har en del igjen. Men det kjennes godt at jeg har fått levert ut noen gaver allerede. Julekortene har begynt å komme inn, jeg setter veldig pris på det! Og som jeg sa en gang tidligere; Julehilsener er også skriving! Ja, jeg vil gå så langt som å kalle det julelitteratur, for enkelte legger mye arbeid i lange julebrev, som jeg forresten også har fått et par av allerede!

Kanskje jeg legger bilde av årets julekortsamling på bloggen etter hvert? Tror ikke jeg gjør det hvis det kun kommer to kort, altså :-)

Til slutt vil jeg gratulere min kjære mamma med syttifemårsdagen i dag! Det blir en liten feiring for henne etter hvert også. Jeg kommer kanskje tilbake til det. Vi høres!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

3 kommentarer:

  1. Nå er det jo bare ei uke igjen. Jeg må ta gavene i Skien på veien heim, altså de som ikke skal sendes. Utvalget her på øya er ikke det beste. Ønsker deg en flott mandag?

    SvarSlett
  2. Skulle være !, ikke ? på slutten der.

    SvarSlett
  3. Tusen takk, Susanne! Veldig koselig å høre fra deg. Jeg har visst ikke vært så flink til å kommentere på andres blogger i det siste, det skjer så mye for tiden, at jeg henger nesten ikke med :-) Jeg ønsker deg også en fortsatt fin førjulsmandag! :-)

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)