tirsdag 6. september 2022

Fint med skrivekurs igjen!

Skjermklipp fra nettskrivekurs.
Skjermklipp fra nettskrivekurs
Det er fremdeles godt å være tilbake i manuskriptet, som jeg nevnte i Leser du kun det nyeste blogginnlegget?.

Søndagskvelden var jeg på skrivekurs på nett, veldig inspirerende. Jeg har hatt en liten pause fra skrivekurs en stund, følte det var viktigere for meg å være kun i egen skriveprosess en periode. 

Jeg tror også grunnen til at jeg tok en pause fra skrivekurs, er at flere skrivekurs starter fra bunnen, og kurslederen er opptatt av at deltakerne skal velge seg et tema å skrive om. Jeg føler jeg befinner meg litt i andre enden, det jeg skal er å fullføre bokprosjektet mitt. Tema er valgt for lengst. Ikke noe galt med prosjektstart-kurs, man må jo bare velge det som passer best. Men kurset jeg var på søndag med Forfatterskolen var veldig nyttig påfyll av inspirasjon! Her ble jeg nok fristet av at nivået passet så godt. Jeg har fortalt om forfatterkurs med dem tidligere også.

Og tror du ikke jeg hev meg på et nettskrivekurs i kveld også! Og det varte faktisk nesten tre timer, fra 20 til nesten 23! Jeg hadde ikke tenkt å være med på dette siste, så jeg ventet til siste  liten med å melde meg på.  Denne gangen var kurset med Tina, som jeg har vært på skrivekurs hos før også. Kjempenyttig, og veldig inspirerende!

Jeg tror det var en riktig beslutning med kurspausen, men nå var det fint med litt  faglig påfyll igjen. Etter begge skrivekursene ble jeg sittende her og gå gjennom konkrete deler av manus igjen, etter å ha fått inspirasjon og mot til å arbeide videre! 

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!
 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)