onsdag 11. januar 2023

Fant bedre manusform i 2022.

Mens jeg venter på å få høre hvordan det går med manuset mitt, kan jeg jo oppsummere  fjoråret litt? Jeg vet jeg ønsket deg som leser en fin uke sist, for jeg trodde ikke jeg skulle blogge igjen riktig ennå. Men så hang jo denne oppsummeringen litt igjen, da. Denne gangen tar jeg bare med det som har med skrivingen å gjøre;

2022, men spesielt siste halvdelen, var året jeg følte at jeg plutselig fant en enda bedre form på manuskriptet mitt. Samtidig ble jeg også litt tryggere på prosjektet. Jeg hadde tidligere hatt en  periode hvor jeg var veldig usikker, og kanskje var det dette som skulle til?

Tidligere på året våget jeg også endelig å ta det store steget å la en manuskonsulent lese hele manuset. Kanskje fikk hun meg til å se et og annet som jeg ikke hadde vært tilstrekkelig klar over. Dette var en flott og utfordrende opplevelse! Jeg deltok også på noen andre eksterne skrivekurs via internett like etterpå.

Ellers så ble jeg intervjuet dette året, og også det åpnet øynene mine for et par ting i etterkant, fordi det var et par konkrete detaljer jeg begynte å se nærmere på.

På slutten av året leste jeg opp et dikt jeg hadde skrevet i anledning en stor bursdagsfest hos familie, og sendte endelig inn manuskriptet mitt til forlag. Pluss at jeg begynte å se på et helt annet, tidligere manus og tenkte at kanskje dette kan brukes en gang likevel?

Konklusjonen min er at 2022 var et fint og spennende skriveår!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

6 kommentarer:

 1. Da er det vel bare å gratulere med et bra 2022 år !
  Og ønske et bra 2023!
  Kari

  PS Du formulerer deg veldig bra. Det ser jeg jo fra innlegget over. DS

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, Kari! Så hyggelig å høre at du synes jeg formulerer meg bra! Det er gull verdt som skribent å høre det! :-)

   Slett
 2. Veldig flott å høre at du er fornøyd med året 2022. Da venter vi i spenning på å høre om 2023!!
  Rigmor

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du leser og kommenterer her på bloggen min! Som blogger er det både spennende og interessant å se hvilke bloggposter som faktisk blir lest, og at noen mener noe om det jeg skriver :-)

   Slett
 3. Hei! Har absolutt inntrykk av at det gikk bra i 2022, ja! Du var mye flinkere enn meg, hehe. Håper du snart hører fra forlaget. Jeg pleier å tenke at det er bare positivt at de bruker litt tid. Gleder meg til å lese mer om det nye skriveprosjektet ditt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og takk for hyggelig kommentar! Ja, det nye skriveprosjektet er egentlig ikke så veldig nytt, men har ligget på vent lenge. Jeg har jo vært mest opptatt av å ferdigstille dette ene som jeg syntes var viktigst.

   Slett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)