onsdag 4. juni 2014

Brukte rullestolen som trillebår.

I bloggposten Travel mandag og slitne stoler for en stund siden, nevnte jeg at jeg hadde kontaktet hjelpemiddelsentralen. Vel, i dag kom det ny kjøkkenstol, pluss at de tok med seg den gamle, som ikke var helt god, for å si det på en pen måte. Det er litt slitsomt å gå flere timer og vente på folk som skal komme og levere ting, fordi en ikke greier å konsentrere seg om andre ting mens en venter, i hvert fall er det sånn med meg. Men sånn er det bare.

Det skjer litt mye for tiden, som jeg har vært inne på i de siste bloggpostene. I dag har vi fått container i borettslaget, den står til i morgen, så jeg har forsøkt å rydde litt både i boden og inne, på jakt etter ting å fore den med! Imidlertid synes jeg ikke det er så lett, og det er heller ikke alt som kan kastes der. Elektriske ting for eksempel, skal man ikke kaste der. Ble kvitt et digert keramikk-fat jeg hadde laget i formingstimene på Rosenvilde videregående skole for omtrent tjuefem år siden, et fat som kanskje var morsomt å ha i utgangspunktet, men det tok alt for mye plass, og det var jo rimelig gammelt, ja. Og så røk det med noen blomsterpotter, dårlige ringpermer etc., ja du vet hvordan det er når man rydder. Det er utrolig hva som dukker opp. Men det ble ingen spesielt store saker egentlig.  Jeg har også tatt kontakt med den riktige etaten (endelig) som har å gjøre med handicapbeviset til bilen, som jeg nevnte sist. Mye styr det der.


I forbindelse med rydding og leting i boden etter containerinventar, fikk jeg veldig vondt i beina av mye ståing og gåing, i tillegg til at jeg fremdeles ikke er helt bra i ryggen. Jeg puttet søppelsekken jeg skulle kaste, oppi rullestolen min faktisk. Dette fordi sekken var litt tung. Brukte rullestolen i stedet for en trillebår, liksom. Syntes selv ideen var god, og ideen kan anbefales videre. En nabo lurte på om jeg ville stikke innom, men jeg var ikke helt i form og trengte sårt en hvil. Og sov i over en time, før jeg kastet meg over medisinering og deretter middagslaging.

Og apropos mat; i forbindelse med en ryddeaksjon, er det jo ofte sånn at det ene fører til det andre, så etter rydding i bod og stue, begynte jeg å rydde i matvarene mine. Fikk kastet ting som var gått ut på dato, ting jeg liksom hadde glemt at jeg hadde i matskuff og kjøleskap. Matvarer skulle jo ikke i containeren da, men når man først er i gang med rydding, er det utrolig hvor mye en kan få gjort. Fikk faktisk kastet en del fra kjøkkenet.

Enda er det masse som gjenstår, av gjøremål som venter denne uken. I morgen må jeg ta et par telefoner om ting jeg ikke har fått i orden ennå. Tror jeg skal være glad når denne uka er over. Kan hende var dette litt mye klaging, ettersom jeg ikke er helt i form. Men det ER godt å få ryddet og kastet litt, altså! Plutselig føles livet så mye bedre, etter at avgjørelsen og oppryddingen er tatt. Da får en heller tåle litt smerter "på kjøpet".


Har du noe å kaste?Takk for at du følger bloggen min!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Ja, jeg har masse å kaste. Er altfor lite flink til å kaste ting, mest fordi det blir litt rart å kaste noe som ikke er ødelagt. Men, kan jo ikke ta vare på ting som ikke har vært brukt på "hundre år" heller. Tar en razzia innimellom, men lenge siden nå. Har et stort prosjekt på gang vedr oppussing som gjør at mye må flyttes på, og da kan det jo være en idé å kaste litt istedet for å bare flytte rundt på. Men det er travle tider, så får nok se hva som kan og bør prioriteres. Ha en fin onsdagskveld!

    SvarSlett
  2. Takk for svar! Men eh...onsdagskveld? Så vidt jeg vet er det torsdagskveld. :-)

    Det kan være ganske givende å rydde innimellom, om man bare er i det rette humøret og er innstilt på det. Oppussing på gang ja, spennende. Flytting på gang, også, kanskje?

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)