mandag 25. februar 2019

Takk for flotte tilbakemeldinger på videoen!

Du verden, det har virkelig rent inn med meldinger og likes etter at bildevideoen om meg ble sluppet, ja! Utrolig hyggelig at denne bildevideoen som handlet om livet mitt med blødersykdommen ble tatt så godt i mot! 

Jeg kan jo gjengi noen kommentarer på siden til Sjeldendagen og noen fra min egen skribentside på Facebook, samt fra vanlig Facebook-profil. Jeg har plukket bort informasjon som røpet avsenderen, da jeg tenkte dette kanskje ikke var greit for alle. Kommentarene var som følger;Et menneske jeg ser opp til...min gode venninne, forfatter Gro Jeanette. Har aldri hørt henne klage, enda hun har en livslang sykdom
Du er tøff du Gro
🌹🌹🌹🌹 Stå på...les gjerne hennes blogg.Flott, Gro Jeanette. Er så stolt av deg at du er åpen og deler💖Flott at du deler om deg selv og ditt liv💓
Du er et forbilde Gro Jeanette for så mange andre
Har bare sett den på telefonen men den så veldig fin ut!! Så bra Gro 🌹😘.Det var en fin film/historie, Gro.


Takk for at du stiller opp 👍


Og når vi først er inne på sykdom; Nå i kveld er jeg tilbake i rullestolen min, men håper det blir kortvarig. Jeg har en blødning i en ankel, og har brukt krykker rundt i leiligheten i dag, men fant ut at da får jeg jo ikke gjort noen ting, når jeg ikke har hendene fri og kan bære med meg ting osv., så det var like greit å finne frem rullestolen.

Tidligere i dag tok jeg dobbel dose blødermedisin, som jeg har mulighet til når det er ille eller en blødning som nekter å slippe taket. Så jeg håper at det vil gå seg til nå. Jeg har heller ikke vært utafor døra i dag, men har bestilt matlevering på døren i morgen fra Kolonial.no, så det ordner seg. Og som sagt håper jeg jo at dette går fort over. Har også noen planer fremover som jeg gjerne vil ha med meg, så vi får se. Jeg merker selv at jeg har vært litt asosial de dagene når jeg er dårlig. Jeg hadde planer om å invitere et par venninner hit en dag, men vi får ta det en annen gang, tror jeg.

PS: Her er forresten tekstversjonen til videoen om meg; Gro Jeanette har en sjelden blødersykdom


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg gjerne bloggen!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Så flott! Hadde ikke hørt om Sjeldendagen før, deltok du på seminaret også? Skal sjekke filmklippene, skjønner at jeg må scrolle litt nedover for å finne ditt :)

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for det :-) Hvis du går inn på lenken bildevideo øverst i blogginnlegget mitt, skal du komme rett til videoen om meg uten å måtte scrolle. Jeg har dessverre ikke deltatt på seminaret, nei. Fant helt tilfeldig utlysningen av prosjektet hos en bekjent.

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)