tirsdag 28. april 2020

Skrivekafe' og artikkelopptelling.

Jo da, det var mye manusrot som kom frem i forrige blogginnlegg. Men ting ble bedre i manuskriptet. Håper jeg ikke forvirret leserne mine!

Søndag var jeg på skrivekafe' på nett igjen et par timer. Veldig interessant og lærerikt. Etterpå ble jeg inspirert til å ta en gjennomgang og oppsamling av artiklene jeg har skrevet om Damenes helg for Blødernytt, for det er jo blitt en del år etter hvert. Nå greide jo Korona-epidemien å stoppe årets kursweekend, men nettopp derfor kom jeg til å tenke på det, at det kunne jo være interessant å samle artiklene sammen for å oppbevare dem litt bedre. I og med at jeg heller ikke har referatskriving fra Damenes helg hengende over meg på denne tiden i år, har jeg jo litt mer tid å ta av, til nettopp en sånn gjennomgang.

Og jeg fant jo flere versjoner, både av det jeg hadde sendt inn til bladet og den endelige utgaven etter trykking. Det var et år artikkelen ble skrevet av en annen av damene som var med, og det var det året 2016 da jeg var så opptatt med bokutgivelsen Turen jeg aldri glemmer, som jeg var en del av. Jeg var med på Damenes helg det året også altså, bare at jeg ikke skrev artikkelen etterpå. Det kom faktisk til og med en egen artikkel om min medvirkning i bokprosjektet i det samme bladet, ettersom historien jeg hadde med i boken hadde mye med blødersykdommen å gjøre. Jaja, dette var litt gammelt nytt for de av dere som har fulgt med en stund og lest disse tingene før. Jeg hadde som sagt bare en liten oppsummering for meg selv her, og tenkte den kunne gjøre seg på bloggen også. 

Kort rapport fra meg nå, jeg er tilbake i manuskriptet og forsøker å komme i mål med redigeringen en eller annen gang i fremtiden ... Helst i nær femtid.


Takk for at du følger bloggen min!

-------------------------------------------------------------------------------------------- 

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)