lørdag 2. januar 2021

Positive begivenheter fra 2020.

Champagne på nyttårsaften!
Champagne på
nyttårsaften!
(Innlegget inneholder noe reklame.)

Riktig godt nyttår til deg som leser! Håper at du hadde en fin jul, romjul og nyttårsaften. Det skjer litt for mye rundt omkring i samfunnet nå, men det tenker jeg at jeg skal overlate til de som kan det bedre enn meg. Jeg tenker at jeg vil se meg litt tilbake på mitt eget år, og dra fram noen høydepunktet fra det. 

Det føles fint å legge 2020 bak seg. Det skjedde noen bra ting det året også, men det var vel spesielt i februar. Les gjerne om det i blogginnlegget Lydboken om hesteferiene mine. Dette opplevdes veldig stort, og sammen med min egen femtiårsfeiring noen dager før, var nok dette en av de største positive begivenhetene dette året! 

Litt tabbe var det jo, at da jeg skulle oppsummere året mitt i julebrevet jeg sender ut til familie og venner, glemte jeg faktisk helt å nevne lydboken, på den versjonen av brevet som jeg sendte til familien. Altså, de hadde jo hørt om dette før, men jeg burde absolutt tatt det med likevel! Rett før jeg sendte venneversjonen husket jeg plutselig på det, så jeg fikk sneket det inn :-) 

I tillegg til min store femtiårsfest, rakk jeg også på delta på markeringen av 100 års-jubileet for Anne-Cath. Vestly's fødsel, som ble feiret på Deichmanske bibliotek Bøler, og det var også en begivenhet jeg var veldig bevisst på at jeg gjerne ville være med på. Og alt dette skjedde jo i februar! 

Det er nesten som at alt som skulle gjøres dette året samlet seg i en eneste måned. Bortsett fra ferieturen i Nord-Norge i sommer, da. Den fikk jeg vært med på, heldig vis. Men det var jo også en opplevelse i seg selv, med munnbind og forsiktighetsregler.

Det ble mye skriving i tiden før jul, men akkurat i julen fikk jeg ikke gjort like mye som jeg hadde tenkt. Men sånn er det, jeg skal nok ta det igjen.

Nyttårsaften ble stille og rolig her hjemme. Jeg hadde besøk av moren min, og vi drakk en veldig god Champagne, som var en gave jeg hadde spart helt fra femtiårslaget mitt i februar!

Vi kommer alltid til å huske 2020 som et veldig spesielt år. Nå har jeg i allefall forsøkt å dra fram igjen noen av mine hyggeligste minner fra dette året. Og ja; Jeg er snart tilbake med mer!

Riktig godt nyttår 2021!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Takk for at du følger bloggen min! 

 --------------------------------------------------------------------------------------------

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Godt nytt år, det kan vel bare bli bedre :) Men ja, det er fint å konstatere at det også skjedde bra ting i 2020, for det gjorde det nok for de fleste.

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for kommentar! Ja, heldigvis fins det hyggelige ting også å se tilbake på! :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)