torsdag 29. februar 2024

Sjeldendagen, og litt sosialisering.

I dag er det Sjeldendagen igjen; skuddårsdagen som blir kalt Sjeldendagen for oss med sjeldne diagnoser. I år benyttet jeg dagen til blant annet å melde meg på årets Damenes helg med Bløderforeningen. Det er en stund til den helgen ennå.

For noen år siden ble det laget en video om meg; Å leve med en sjelden diagnose, i forbindelse med Sjeldendagen. Det er en stund siden, men ta gjerne en titt.

Denne uken har ellers vært litt mer sosial enn vanlig. Den startet med hyggelig kaffebesøk på mandag av nabovenninnen som jeg har fortalt om før. Det har også blitt en del chatting denne uken i forbindelse med en helt konkret sak, og i går var jeg i koselig bursdagsselskap i Vestby hos den ene nevøen. 

Manusredigering har det også blitt, og jeg føler ofte at jeg pirker for mye på det rent språklige og at det bremser meg litt. Men jeg vil jo gjerne at teksten skal bli best mulig!

Jeg har også fått tilbake makuleringsmaskinen min som har vært til reparasjon hos familie. Jeg trodde det måtte mer omfattende tiltak til, men heldigvis ikke. Jeg har jo bare hatt makuleringsmaskinen siden jul, så det føles bra at feilen ble funnet! 


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

 Takk for at du følger bloggen min!

#sjeldendagen #blødersykdom #Poconvertinmangel #Faktorsjumangel

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?