lørdag 24. september 2016

Nostalgikveld med An og Sarita!

Kaffe hos frisøren.
Kjære leser!

Jo da, faktisk gikk alt etter den nye planen på fredag. Til og med hc-bilen min oppførte seg eksemplarisk. Etter at jeg var ferdig hos frisøren, var det hjem og en liten pust i bakken, før det var tid for venninnebesøk av An og Sarita. Ingen flere motstridende planer i sikte, kjempebra!

Det er ikke så ofte vi greier å samles alle tre, som regel blir det enten Sarita og meg eller An og meg, og noen ganger de to sammen hvis ikke jeg har mulighet. Det kommer av at det er så sjelden Sarita har mulighet eller er i Oslo, at det egentlig bare er å hive seg rundt, hvis man har mulighet. Men denne dagen greide vi det altså, hjemme hos meg. Veldig koselig!

Jeg hadde sagt til jentene at jeg ikke var så bra at jeg orket å traske gatelangs den kvelden, så da var det bedre å sames hos meg. Jeg er jo vant til at smerter lager hindringer for meg, det er jo ikke noe nytt. Da gjelder det å finne alternative løsninger. Jeg skal være med på noe jeg gleder meg til i løpet av kommende uke, derfor gjelder det å spare litt på beina og ryggen til det. Viktig å spare på smerte i blant, og være nøye når man velger sine kamper her i livet.


Nostalgisk musikk hos Gro Jeanette.
Gamle kassetter fra
åtti-og nittitallet!
For noen dager siden under en ryddeprosess, fant jeg flere esker med mine gamle kassetter fra langt tilbake i forrige årtusen. Jeg visste de var der altså, men jeg hadde lagret dem litt bort en stund. Men tok dem altså fram igjen for kort tid siden. Og jeg tenkte med en gang at disse kan jeg bare la stå fremme når An kommer - de vil gjøre susen i dette venninnelaget! Og jeg fikk rett!

Ikke alle skjønner vel at jeg har spart på alle disse kassettene! Får meg ikke til å kaste dem, og hvem vet, en dag er de kanskje populære samleobjekter? Man kan jo ikke kaste kultur! Kassettene fortjener egentlig noe bedre enn en pappeske, de sto stablet i en hylle tidligere. Men, det hører med til historien at det fins en kassettsamling til som ikke er avbildet. Hvorfor? Fordi utvalgte yndlingskassetter gjerne ville inn i hyllen igjen...
An er i full gang med kassettnostalgien!
Venninne An i full gang
med kassettene!

Som jeg hadde regnet med, kastet An seg over esken med de gamle kassettene mine! Her har hun tydeligvis funnet noe hun liker! Oppi her er det mange kassetter jeg hadde glemt for lengst, da yndlingskassettene som sagt er plukket ut. Til og med et par av de gamle opptakskassetter fra Melodi Grand Prix fant vi! Jeg har skrevet en bloggpost om denne musikktradisjonen tidligere. Det ble også ble litt mimring over fotoalbumene mine, når det gjelder vår gamle jentegjeng fra slutten av åttitallet og begynnelsen av nittitallet. Jentegjengen vår kan ha mye moro når vi først setter i gang!


Selfiebilde av Sarita, Gro Jeanette og An.
Venninnegjeng; Sarita,
Gro Jeanette og An.

Til slutt et bilde av oss alle tre. Ikke et veldig heldig bilde, men det får gå. Jeg ser forresten straks An igjen, da vi har en avtale om få dager. Det må være ny rekord  på lang, lang tid at vi skal ses to ganger i løpet av få dager!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Ah, riktig hyggelig med en vennekveld. Jeg har ikke fått fulgt opp bloggene så aktivt jeg ønsker, men leser det meste dere poster. Håper du har hatt en finfin helg :)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for det! Ja, det er veldig koselig med en venninnekveld i blant! Ang. bloggene, så kommenterer jeg ikke alt jeg heller, men forsøker å lese det meste. Ønsker deg en fin-fin uke!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)