torsdag 12. mars 2015

Å dele eller ikke dele...

Det ble nok litt mye snakk om helseproblemer og indre blødninger i et par blogginnlegg nå, kanskje på tide å komme seg litt videre etter å ha lagt de siste skadene litt bak meg.


De siste to dagene har jeg gjort alt mulig annet enn å blogge. Det er jo tross alt mye annet å drive med også! Det blir innimellom mye nettoppdateringer på ULFF sin nettside, og en del kommunikasjon med de ivrigste medlemmene, noe som er en stor inspirasjon!

Når det gjelder selve bloggingen på min personlige blogg, må jeg si at jeg sliter litt med å dele bloggen for mye på sosiale medier. Både bloggen som helhet, men også de aller mest personlige bloggpostene som handler om sykdom. Føler vel at jeg burde vært over det stadiet nå, men likevel...


Jeg er nok redd for at folk skal gå lei sykdomsprat og informasjon om boken jeg arbeider med. Så jeg forsøker å begrense meg litt, faktisk. Men dersom du som leser har lyst til å dele bloggen min (som helhet) med ditt nettverk, eller med folk du tror vil like den, er du selvsagt hjertelig velkommen til det! Litt enklere at andre deler, liksom. He he. Og det er tross alt ikke hver dag man får lov til å offentliggjøre andres dagbok! Må bare minne om at å dele er lovlig, men å kopiere er noe helt annet, og selvsagt ikke tillatt.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Skjønner at du jobber med den terskelen. Mine bloggerier er ikke like utleverende, i allefall går det mer på naive drømmer enn kompliserte realiteter, men jeg tror at uansett hva man skriver om finnes det en sånn terskel. Så du er nok ikke alene. Jeg tenker at det kan gjøres til noe positivt - enten bruker du den til å lage et greit skille mellom hva du deler og ikke deler, eller så lager du deg en målbar utfordring på det å flytte terskelen den ene eller andre veien :) Krøkkete blir det uansett, men spennende :)

    SvarSlett
  2. Takk for svar og gode råd! Ja, det at bloggen er såpass personlig gjør at jeg av og til blir usikker på hvor mye som skal deles. Jeg tror også at flere bloggere tenker på den måten. Jeg var veldig usikker på dette da jeg begynte å blogge for et par år siden, men faller av og tilbake litt tilbake dit, hehe. Det pleier å gå over :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)