tirsdag 18. oktober 2022

Flytter litt rundt på tekst

Det gikk seg heldigvis til med de helserelaterte utfordringene, som jeg fortalte om i blogginnlegget Skrivingen fungerer bedre enn medisineringen sist. Jeg fikk det i allefall til å fungere på et vis. Men jeg får nok følge litt med.

Ellers har det vært mye skriving nå også, men mest redigering. Og jeg tror at jeg straks er ferdig med denne runden. Det er ikke alle tekstbolker som nødvendigvis bør stå der jeg først hadde tenkt, men passer mye bedre et helt annet sted i boken.

Jeg har altså flyttet litt på tekst i det siste. Ting blir noen ganger enda bedre hvis man setter det sammen litt annerledes enn man hadde tenkt. Når man tror man nesten er ferdig. Hjelp...! Men ting går ganske bra på skrivefronten for tiden, og jeg er glad for det!

Jeg ser det er litt korte bloggoppdateringer fra meg for tiden. Det er fordi jeg føler at jeg er nødt til å prioritere manuskriptet akkurat nå. Men jeg er tilbake før du vet ordet av det!

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg har også flyttet litt rundt. Vet ikke hvordan den opprinnelige teksten din var bygget opp, men selv har jeg lett for å starte en fortelling med mye grunnleggende og forklaringer etc for liksom å sette opp fundamentet. Men det er litt dumt siden de fleste forlag heller vil at det skal skje noe allerede på første side, sånn at leseren blir trukket inn i fortellingen tidlig, og heller ta forklaringene senere. Jeg fikk en gang et tips om rett og slett å flytte et senere kapittel først før manus sendes inn :) Men rekkefølge er vanskelig, det finnes jo så mange alternative måter å gjøre det på, og da synes ihvertfall jeg at det blir vanskeligere å ta en endelig beslutning.

    SvarSlett
  2. Hei, ja rekkefølge er vanskelig. Jeg har også gjort det sånn at det som er av informasjon kommer litt senere. Jeg tror det er en lur måte å gjøre det på. Helt enig i at det bør skje noe tidligst mulig!

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)