søndag 11. januar 2015

Inspirasjonsrik aften for skribenten.

Og da var klokken blitt alt for mye i dag også, ja. Helt utrolig at denne inspirasjonen alltid skal komme litt for sent på kvelden. Det betyr jo at jeg må sitte utover natta, det! Nå har det ikke vært så mye skriving tidligere på dagen i dag, men så vet du.. Når klokken passerer elleve om kvelden, da forventer liksom den delen i meg som kalles inspirasjon, at nå skal det jobbes. 

Så dermed ble jeg sittende, da vet du. Det hele dreide seg om et skriveprosjekt jeg har arbeidet med tidligere, men som jeg plutselig fant en ny vinkling og noen sentrale nye momenter til. Ganske spennende, skjønner du. Og jeg ble ikke helt ferdig, så forfatteren i meg får nok fortsette litt i morgen.


Ja ja, men da har jeg fått oppdatert bloggen litt også, så da kan jeg vel endelig ta kvelden.  


Vi høres snart igjen!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 
--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hehe, jeg tror det må være januar! Jeg jobber også bedre sent på kveld, og har også sittet litt vel sent med div prosjekter den siste uken. Som jeg skrev for noen dager siden greide jeg til og med å forsove meg, sånn går det når døgnet forskyves. Men det er utrolig kjekt når skrivetimene flyr uten at man enser det.

    SvarSlett
  2. Takk for svar! Ja, veldig flott og moro når timene raser uten at man merker det fordi man er i fullstendig konsentrasjon!

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)